Meny

Info

Kategorier

Våra märken

 Vi saluför och har många olika modeller hemma av följande märken:

ATV

CanAm

Mest effekt i varje klass. Precisions-utvecklade köregenskaper. Förarfokuserad design som gör åkupplevelsen lika lättsam som kraftfull.

 

Cf Moto

Hög kvalité samt ett starkt fokus på innovation och utveckling har gjort CFMOTO till ett välkänt varumärke, även på den globala marknaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SMC

SMC utvecklar sina produkter själva och har en stor maskinpark för bearbetning av motordelar.  Samarbetspartner är bl.a. Fuji/Subaru i Japan, som levererar 500cc motorn till deras sportquad. SMC är mycket seriösa och levererar fyrhjulingar över hela världen, de är en av Taiwans största och ledande ATV leverantörer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cectek

CECTEK har sitt säte i Taiwan och har varit aktiva på den Europeiska ATV-marknaden sedan 2005. CECTEK har specialiserat sig på att utveckla högkvalitativa maskiner i unik design. Tekniken och erfarenheten är hämtad från bilindustrin och moderbolaget är en väletablerat biltillverkare på marknaden i Taiwan och Kina.

 

 

 

 

 

 

TGB

TGB har mer än 35 års erfarenhet av motorteknik och är fast beslutna om att erbjuda den bästa upplevelsen till alla människor genom sina produkter. Ingenting är mer värdefullt än att uppfylla kundernas högt ställda förväntningar.

 

 

 

 

 

 

   


 

Mopedbilar

Mopedbil är ett fordon som får framföras på alla vägar. Du kör den med ett mopedkörkort såkallat AM-Körkort. Bilen får köras på alla vägar förutom motorväg och motortrafikled. Den är fordonskattebefriad och besiktningsfri. Fördelen med mopedbilen är många...

Ligier

DCI - snålaste motorn och tack vare dess låga co2-utsläpp (65g/km) blir din nya mopedbil snäll mot både plånboken och miljön

 

 

 

 

 

 

 

MicroCar

Sedan 15 år finns franska Microcar på den svenska marknaden och märket ståtar med flest sålda mopedbilar i landet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chatenet

Sveriges kanske mest billiknande mopedbil med hög kvalitet och finish. Chatenet tillverkas i Frankrike och levereras med Lombardini DCI eller Yanmar motorer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robotklippare

Robomow är STARKARE. Med tåliga och extra vassa blad av stål, hanterar våra robotklippare enkelt t.o.m. säsongens första klippning då gräset är högt.

Robomow är SNABBARE. Utrustad med bredare klippblad, slutför våra robotklippare klippningen av din trädgård mycket fortare, vilket ger dig mycket mer tid att njuta av gräsmattan.


Robomow är KANTIG. Med unikt Kantklippningsläge och blad som går hela vägen ut till klipparbasens kant, kan Robomow klippa gräsmattans kanter, så att du slipper göra det manuellt.

Robomow

Du väljer Robomow eftersom du värdesätter skillnaden.   

 

 

 

 

 

Släpkärror

För vilka laster du än har!
Midtrailer AB tillverkar alla typer av släpvagnar och har lång erfarenhet av specialbyggnationer. Midtrailer AB har ett komplett sortiment av tillbehör och reservdelar till alla släpvagnar vi tillverkar.

När du använder en släpvagn som tillverkats av Midtrailer AB kan du alltid lita på att det håller hög kvalitet oavsett om det är ett Sävsjösläp, en Reko Trailer, en NIWE Trailer eller ett Erdé släp. Välkommen att kontakta oss, vi har alltid ett släp som passar dig!

Sävsjösläpet - REKOtrailer - NIWEtrailer - Erde

För vilka laster du än har, har Midtrailer medlen för att flytta dem.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Cykel

Lifebike elcykel lanserades för att få fler att cykla i Sverige. Lifebike är en cykel med en elmotor som underlättar cyklingen när det är som jobbigast. Med Lifebike elcykel tar du dig dit du vill utan större ansträngning. Pedalerna måste vara i rörelse för att eldriften ska aktiveras. Man trampar helt enkelt utan motstånd. Det kan inte bli enklare eller mer miljövänligt!

Lifebike

Lifebike utvecklades av ett dotterbolag till TV4 i samarbete med ett flertal partners och målet var att skapa Sveriges starkaste varumärke för elcyklar. För att uppnå detta genomfördes riksomfattande TV-reklamsatsningar under flera års tid. Svenska folket fick information om hur elcyklar fungerar och reklambudskapet var att "Lifebike är framtidens varumärke för elcyklar"

 

 

 

 

 

 

 

Moped

Vi säljer kvalitetsmopeder ifrån kända märken bl.a.

 

 

 

 

 

 

 

Tillbehör

Vi lagerför och tillhandahåller tillbehör till ATV, mopeder, mopedbilar, cyklar och Robomow. Även mc/cross, generella tillbehör och reservdelar från välkända leverantörer hittar du hos oss.

   

 

Öppet: Mån-Fred: 09-17, Lör: 10-13, Lunch: 13-14 | MC-Butiken AB | Mosstegsgatan 6 | 575 39 EKSJÖ | Tel 0381-390 08 | support@mc-butiken.com