Meny

Info

Kategorier

Våra märken

 Vi saluför och har många olika modeller av följande märken:

ATV / Side by side

   

Cf Moto

Hög kvalité samt ett starkt fokus på innovation och utveckling har gjort CFMOTO till ett välkänt varumärke, även på den globala marknaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SMC

SMC utvecklar sina produkter själva och har en stor maskinpark för bearbetning av motordelar.  Samarbetspartner är bl.a. Fuji/Subaru i Japan, som levererar 500cc motorn till deras sportquad. SMC är mycket seriösa och levererar fyrhjulingar över hela världen, de är en av Taiwans största och ledande ATV leverantörer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TGB

TGB har mer än 35 års erfarenhet av motorteknik och är fast beslutna om att erbjuda den bästa upplevelsen till alla människor genom sina produkter. Ingenting är mer värdefullt än att uppfylla kundernas högt ställda förväntningar.

 

 

 

 

 

 

   


 

Mopedbilar

Mopedbil är ett fordon som får framföras på alla vägar. Du kör den med ett mopedkörkort såkallat AM-Körkort. Bilen får köras på alla vägar förutom motorväg och motortrafikled. Den är fordonskattebefriad och besiktningsfri. Fördelen med mopedbilen är många...

Ligier

DCI - snålaste motorn och tack vare dess låga co2-utsläpp (65g/km) blir din nya mopedbil snäll mot både plånboken och miljön

 

 

 

 

 

 

 

MicroCar

Sedan 15 år finns franska Microcar på den svenska marknaden och märket ståtar med flest sålda mopedbilar i landet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chatenet

Sveriges kanske mest billiknande mopedbil med hög kvalitet och finish. Chatenet tillverkas i Frankrike och levereras med Lombardini DCI eller Yanmar motorer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

Släpkärror från välkända

Tiki Treiler

För vilka laster du än har!
Vi säljer släpvagnar och har har ett komplett sortiment.

Välkommen att kontakta oss, vi har alltid ett släp som passar dig!

   

 

 

 

 

 

Cykel

Lifebike elcykel lanserades för att få fler att cykla i Sverige. Lifebike är en cykel med en elmotor som underlättar cyklingen när det är som jobbigast. Med Lifebike elcykel tar du dig dit du vill utan större ansträngning. Pedalerna måste vara i rörelse för att eldriften ska aktiveras. Man trampar helt enkelt utan motstånd. Det kan inte bli enklare eller mer miljövänligt!

Lifebike

Lifebike utvecklades av ett dotterbolag till TV4 i samarbete med ett flertal partners och målet var att skapa Sveriges starkaste varumärke för elcyklar. För att uppnå detta genomfördes riksomfattande TV-reklamsatsningar under flera års tid. Svenska folket fick information om hur elcyklar fungerar och reklambudskapet var att "Lifebike är framtidens varumärke för elcyklar"

 

 

 

 

 

 

 

Moped

Vi säljer kvalitetsmopeder ifrån kända märken bl.a.

 

 

 

 

 

 

 Drax / Rieju / KSR / Viarelli / Gilera / Aprilia / mfl

 

Tillbehör

Vi lagerför och tillhandahåller tillbehör till ATV, mopeder, mopedbilar, cyklar och Robomow. Även mc/cross, generella tillbehör och reservdelar från välkända leverantörer hittar du hos oss.

   

 

Öppet: Mån-Fred: 09-17, Lör: 10-13, Lunch: 13-14 | MC-Butiken AB | Mosstegsgatan 6 | 575 39 EKSJÖ | Tel 0381-390 08 | support@mc-butiken.com